A választásod szabaddá tesz

Kiszabadítanád magad az elméd, a gondolataid, nézőpontjaid, meggyőződéseid, félelmeid fogságából és választanál valami mást? 

Megszabadulnál a nehezékeidtől, hogy szárnyalhass?

A választásod szabaddá tesz

Kiszabadítanád magad az elméd, a gondolataid, nézőpontjaid, meggyőződéseid, félelmeid fogságából és választanál valami mást? 

Megszabadulnál a nehezékeidtől, hogy szárnyalhass?

Aktuális kurzusok időpontjai

Access Bars® képzés

Az Access Bars® képzés egy nap alatt elsajátítható módszer, ami rávilágít arra, hogy mit jelent szűkebb és tágabb térből teremteni a valóságodat, kizökkent a szokásaidból, a beidegződéseidből, és ledönti a gondolkodásodba vésődött korlátokat. Általa újjá tudod teremteni az életedet, ahelyett, hogy a másoktól átvett korlátokból működnél.

A Bars® kurzuson elsajátíthatod a kezelés lépéseit, azon túl pedig egy sor más eszközt is kapsz, ami segít ébren tartani a tudatosságodat a változásaidhoz.

A tanfolyamon kézikönyvet és segédletet, a végén oklevelet kapsz, amivel Bars® kezelőként bekerülsz az amerikai Access Consciousness® rendszerébe.

Színezd újra az életed - önfejlesztő műhely (online is)

A műhelymunka során lehetőséged lesz a témákat egészen más, új nézőpontokból megvizsgálni, úgy, ahogyan sem az iskolában, sem a szüleink nem tanították nekünk.

A témák megbeszélésén túl, személyre szabott figyelemben részesülsz, foglalkozunk az egyéni megéléseiddel, tapasztalásaiddal, helyzeteiddel is. Mindezek mentén az újszerű megvilágítás lehetőséget ad arra, hogy új megoldásokat találj életed problémáira, annak érdekében, hogy új lendületet kapj!

A műhely témái:

Miért jó csoportban fejlődni?

Amikor átütő változást szeretnél az életedben, ahhoz fontos, hogy időt adj magadnak! Ezért a program 12 alkalomból áll. (kéthetente 2 óra/alkalom)

A sorozat témái egymásra épülnek, emiatt fontos a jelenléted lehetőleg minden alkalommal, hiszen egy zárt csoportban fogunk együtt dolgozni, ahol a többieknek is fontos a Te nézőpontod.

Visszajelzések korábbi műhelymunkákról: