A testünk emlékszik

A fizikai sérüléseken túl, érzelmi traumáink, gondolati mintáink, félelmeink, mások által elszenvedett sérelmeink energetikai lenyomatai tárolódnak a testünkben. Ezek az energetikai blokkok hasonló szituációkban emlékeztetik az agyunkat a valaha átélt helyzetekre, és emiatt néha nehéz kilépni a szokásos működésből, nehéz átírnunk az emléket, mert akadályoznak bennünket a másképp cselekvésben.

Más aspektusból nézve, a blokkok hatására az energia nem tud a testben szabadon áramlani, nem jut el mindenhová, így másutt energiahiány alakul ki, ami testi tünetekben, betegségekben nyilvánulhat meg.

Ilyenkor mindkét esetben érdemes a test felől is közelíteni, és felszabadítani az energia áramlását.

A testünk emlékszik

A fizikai sérüléseken túl, érzelmi traumáink, gondolati mintáink, félelmeink, mások által elszenvedett sérelmeink energetikai lenyomatai tárolódnak a testünkben. Ezek az energetikai blokkok hasonló szituációkban emlékeztetik az agyunkat a valaha átélt helyzetekre, és emiatt nehéz néha kilépni a szokásos működésből, nehéz átírnunk a történést, mert akadályoznak bennünket a másképp cselekvésben.

Más aspektusból nézve, a blokkok hatására az energia nem tud a testben szabadon áramlani, nem jut el mindenhová, így másutt energiahiány alakul ki, ami testi tünetekben, betegségekben nyilvánulhat meg.

Ilyenkor mindkét esetben érdemes a test felől is közelíteni, és felszabadítani az energia áramlását.

Az erre alkalmas módszerek egyike a

Lomi Lomi Nui masszázs – a testet, lelket, szellemet gyógyító érintés művészete

A masszázs -ami túlmutat a test fizikai határain- a Hawaii szigetekről származó évezredes gyógyító hagyományok egyike, amely régen a gyógyításnak szánt szentélyekben történt, és csak a beavatottak végezhették.
A célja máig ugyanaz. Az áramló, gyógyító érintés

A masszázs fizikai hatásai:

A test által őrzött emlékek feloldásának másik hatékony eszköze az

Access Bars® kezelés – gyengéd módszer egy könnyedebb, örömtelibb létezéshez

Létezik olyan 32 pont, illetve energiasáv a fejeden, amelyek az agyon át, illetve körben futnak, és a különböző életterületeidhez kapcsolódnak (pl. kreativitás, kapcsolatteremtés, kommunikáció, gyógyítás, öröm, szomorúság, szexualitás, pénz, kontroll, éberség stb.).

Ezek a pontok összeköttetésben állnak mindazokkal a konkrét életterülethez fűződő elképzeléseiddel, ítéleteiddel, bírálataiddal, rögzült nézőpontjaiddal, szokásaiddal, mintáiddal, hiedelmeiddel, amiket eddigi életed során fontosnak tartottál és eltároltál, de már nem biztos, hogy szolgálnak téged.

Az Access Bars® kezelés -az említett pontok és sávok gyengéd érintésével – abban segít, hogy a másfajta működésedet gátló beragadt nézőpontjaidat lazítja. Egy kezelés alkalmával ugyanis sok ilyen nézőpont törlődik, amik az életed különböző területein akadályoznak a VALAMI ÚJ (szebb, nagyszerűbb, örömtelibb) megteremtésében.

Ahogyan a számítógépedet egy idő után lelassítja, eltömíti a sok adat, nem kívánatos szemét, és időnként ki kell takarítani ahhoz, hogy új dolgokat tárolhass rajta vagy dolgozni tudj vele, ugyanígy neked is arra lenne szükséged, hogy befogadó állapotba hozd magad, ha valami MÁST szeretnél az életedben, mint amit eddig tudtál teremteni.

A Bars® kezelés -azáltal, hogy harmonizálja az agyhullámaidat, és fellazítja a téged megakasztó meggyőződéseidet– abban segít, hogy nyitottabb, befogadóbb legyél bármiféle lehetőség beengedésére. Általa sokkal könnyedebben tudsz változtatni azokon a dolgokon, amikkel előtte küzdened kellett vagy egyáltalán nem ment.

Ezáltal egy egészen más jelent ill. jövőt teremthetsz ahelyett, hogy a múltad történései és mintái határoznák meg a működésedet, azokkal azonosítanád magadat.

Miben segíthet még a Bars® kezelés?