Gergely Györgyi vagyok, több, mint harminc éve foglalkozom emberekkel. Kezdetben tanárként, majd trénerként, illetve business és lifecoachként, vállalati környezetben és magánéleti helyzetekben egyaránt. Bármilyen eszközzel dolgozom -még masszázsterapeutaként is-, abban a folyamatban tudlak kísérni, hogy tudd megteremteni a vágyott valóságodat, összhangban önmagaddal.

Az eredendő érzékenyégemet és nyitottságomat fokozta a 28 éves koromban átélt halálközeli élményem, ami megnyitott a racionalitáson, kézzelfoghatón túli működésre is, így a kettőt ötvözve tudom támogatni a hozzám fordulókat.

Többet rólam

Megtapasztaltam milyen házasságban, szeretői viszonyban, kapcsolatfüggőként és szingliként is élni; elválni; mindebből építkezni; két páromat is elveszíteni, majd fölállni; átkísérni azt is, aki nekem életet adott; a lelki békém és méltóságom érdekében -komoly anyagi veszteséggel- döntést hozni és újrakezdeni; védőháló nélkül az ismeretlenbe ugrani; irányítani és belülről vezetettnek lenni;  félelmekkel és félelmek nélkül élni; megbetegedni és magamat meggyógyítani; házat építeni, majd hátrahagyni; ismeretlen országokban egyedül kalandozni; mindig merni a saját utamat járni; önmagamat megszeretni; mindig tovább fejlődni; hittel élni és embernek maradni.

Kezdetben a saját működésem megértése motivált. Nagyon sokféle módszert, eszközt kipróbáltam, megtanultam, hogy közelebb kerüljek önmagamhoz, hogy lássam, értsem a saját motivációimat, működésemet, szerzett mintáimat, hogy változtatni tudjak azon, amin szeretnék. Tehát önmagam feltérképezésével és átalakításával kezdődött minden. De nem azért, hogy coach, tréner vagy masszázsterapeuta legyen belőlem -azzá csak váltam mindeközben-, hanem mert űzött a szűnni nem akaró, megismerni, felfedezni vágyó kíváncsiságom.

A megszerzett tudásommal, a megélt és a kliensekkel szerzett tapasztalataimmal együtt talán a te változásaidhoz is értékes hozzájárulás lehetek. 

A módszerek, amikkel a leghatékonyabban tudlak támogatni:

Mára egyetlen dolog motivál -mind a saját életemben, mind azokéban, akik hozzám fordulnak-, hogy hogyan lehet a lehetetlennek látszó helyzetekből, fájdalomból, szomorúságból, elkeseredésből, kilátástalanságból, elégedetlenségből – elégedettséget, kiegyensúlyozottságot, könnyedséget, örömöt varázsolni.

Bármelyik eszközzel dolgozom, inspirálni, támogatni tudlak abban, hogy hozzáférj ahhoz a belső tudáshoz, ami ott rejlik benned, csak felfedezésre vár, és aminek segítségével kiegyensúlyozott életet élhetsz.

Számomra a legnagyobb boldogság, mikor azt látom, hogy a közreműködésemmel, támogatásom nyomán „kivirágzik” a klienseim élete. Ilyenkor az ő sikerük, örömük, elégedettségük az enyém is. Hajtóerőm, hogy mély elköteleződéssel és meggyőződéssel hiszek a felelősségvállalásban, a változásban, a fejlődésben, az egyediségben, a tudatosságban, a szeretetben és az ÖRÖMTELI ÉLETBEN.

Várlak szeretettel, amennyiben megtisztelsz a bizalmaddal!

Rólam mondták